Profil tvrtke

shutterstock_148514399

Ubrzani razvoj proizvodnje i trgovine zahtijevaju stručnu procjenu i analizu proizvoda i usluga u svrhu potvrde njihove kvalitete i odgovornog odnosa prema zdravlju ljudi i okolišu.

Mi smo tvrtka za kontrolu koja objedinjuje usluge laboratorijskih ispitivanja sa širokim spektrom mikrobioloških, kemijskih i fizikalnih analiza koje obavljamo u našim laboratorijima, kontrolu na liniji klanja, kontrolu robe i objekata te certificiranje i savjetovanje.

Cilj nam je pružiti neovisno i stručno ispitivanje i analiziranje robe našim poslovnim partnerima, bez obzira na djelatnost kojom se bave i proizvode koje proizvode ili kupuju. Ne predstavljamo samo profesionalan pristup zahtjevima kvalitete već i potpunu nepristranost i neovisnost ispitivanja koja su potvrđena relevantnim akreditacijama, a koje omogućuju provedbu EU regulativa.

Tko je Euroinspekt Croatiakontrola?

Danas smo vodeća kontrolna kuća u Republici Hrvatskoj sa sjedištem i vlastitim laboratorijem u Zagrebu. Brojnim poslovnim centrima, organizacijski i kadrovski sa 82 stručna zaposlenika, pokrivamo cijelo područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

karta

Bez obzira na vašu lokaciju, sposobni smo pružiti vam potpunu uslugu koja uključuje kontrolu robe, uzimanje uzoraka i dostavu uzoraka u naš laboratorij u najkraćem mogućem vremenskom roku, a naš tim iskusnih stručnjaka i inspektora osiguravaju najviši standard usluge koju je moguće pružiti.

Kako u svom radu želimo biti najbolji, imate li bilo kakav prigovor na naš rad ili na rad naših djelatnika, molimo da nam se javite. Svaki ćemo vaš prigovor razmotriti i izvijestiti vas o poduzetim radnjama.